Image is not available
Slider

TogaGo.com dimiliki dan diurus sepenuhnya oleh Toga Capital Sdn Bhd. TogaGo adalah salah satu daripada platform tempahan perjalanan dan hotel dalam talian yang paling cepat, paling efisien dan yang paling mudah digunakan. Pengguna TogaGo.com berada di seluruh dunia. Para Pelancong mahupun pelanggan perniagaan semuanya tertarik untuk membuat tempahan penerbangan dan penginapan melalui dalam talian.

 

TogaGo.com telah ditubuhkan pada tahun 2015. Ia menyediakan pelbagai jenis penginapan hotel dengan harga yang paling berpatutan, termasuk homestay dengan perkhidmatan B & B dan hotel mewah lima bintang. TogaGo.com mematuhi konsep piawaian antarabangsa, dengan sistem berbagai bahasa yang dibuka 24 jam kepada semua pelanggan. Tersedia lebih 500 ribu hotel dan resort di 175 negara di seluruh dunia untuk tempahan.

TogaGo.com diberi penghormatan untuk menyediakan perkhidmatan profesional, bertanggungjawab, mesra, mudah diakses dan disambungkan dengan baik. TogaGo.com membentangkan senarai pilihan tempahan bilik, dan berusaha untuk mendapatkan harga paling ekonomis untuk  para pelanggan. Kami berdedikasi untuk semua melakukan perjalanan yang lebih banyak dengan harga yang berpatutan.